Редиска 18 днів - це середньостиглий високоврожайний сорт, який вирощують на відкритій ділянці грунту. Вегетаційний період даного сорту - від 18 до 20 днів. Плоди невеликого розміру з характерним кислувато-гострим смаком і соковитою білою м'якоттю вагою 25 - 30 грамів діаметром 6-8 сантиметрів. Редис 18 днів стійкий до посухи і низьких температур (переносить заморозки до мінус 3 градусів). Насіння редиски в блістерній упаковці 18 днів висівають ранньою весною (на початку травня), а також влітку (наприкінці липня). Завдяки своїм витонченим смаковими якостями даний сорт дуже популярний серед дачників і фермерів, широко використовується в кулінарії і вживається в свіжому вигляді. Плоди добре переносять транспортування.
Посівний матерал представлений у формі дражованого насіння. У процесі дражування на насіння наноситься порошок, що містить мікро- і макроелементи. Оболонка складається з органічної минеральної суміші, яка дає насіннню потрібні поживні речовини. Результатом дражування є сильне захищене насіння правильної форми і однакового розміру.