Редиска Міла - це середньостиглий високоврожайний сорт, який вирощують на відкритій ділянці грунту.Вегетаційний період даного сорту - від 23 до 25 днів. Плоди невеликого розміру з характерним кислувато-гострим смаком і соковитою білою м'якоттю вагою 23 - 25 грамів довжиною 6-8 сантиметрів і діаметром до 2-3 сантиметрів. Редис Міла стійкий до посухи і низьких температур (переносить заморозки до мінус 1 градусів). Насіння редиски в блістерній упаковці Міла висівають ранньою весною (на початку травня), а також влітку (наприкінці липня). Завдяки своїм витонченим смаковими якостями даний сорт дуже популярний серед дачників і фермерів, широко використовується в кулінарії і вживається в свіжому вигляді. Плоди добре переносять транспортування.
Посівний матерал представлений у формі дражованого насіння. У процесі дражування на насіння наноситься порошок, що містить мікро- і макроелементи. Оболонка складається з органічної минеральної суміші, яка дає насіннню потрібні поживні речовини. Результатом дражування є сильне захищене насіння правильної форми і однакового розміру.
Відгуки